OFÇAY BİR İÇECEK DEĞİL ‘’RİTÜEL’’

07:59

Sağlıklı yaşamı benim gibi hayatının odak noktası yapmış insanlar için yiyecek, içecek tüketirken seçici olmak bir klasiktir. Sabah işe gitmeden bir  saat erken kalkıp bir yürüyüşle başladığım günde, olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bedenime iyi bakmak, ruhuma da iyi geliyor çünkü. Durum böyle olunca evde, ofiste tükettiğim gıdalara da dikkat etmem şart oluyor.  Uzun süren çalışma saatleri içerisinde bol bol çay içen birisi olarak çay seçimimi de çok önemsiyorum. Çay bir ritüeldir, ofiste dedikodu yaparken, evde akşam yorgunluğumuzu atarken, kahvaltıda bize eşlik ederken hep güzeldir! Size geçtiğimiz günlerde denemeye başladığım ve çok memnun kaldığım bir tavsiyem olacak. Ofçay markasını hepiniz biliyorsunuzdur. Eğer aranızda sadece adını bilen ancak deneyimlemeyenler varsa bu yazıdan sonra güzel demli bir Ofçay içecektir diye düşünüyorum.
Ofçay Hazine’yi benim gözümde vazgeçilmez kılan özellikler ise öncelikle şık ambalajı ve köşeli demlik poşetleri ( e biz kadınlar için sunum en az içerik kadar önemlidir, huyumuz kurusun!) Sonra bir poşetten 10 bardak çay çıkması da şahane bir özellik. Kız toplantıları ya da aile sohbetleri için yeterli derecede Ofçay Hazine bardaklarda yerini alabiliyor. Tadı elbette bu kadar beğenerek tüketmemdeki en büyük etken. Çünkü Ofçay Hazine Zengin Demlik Poşeti gerçek dökme çaydır, lezzeti buradan geliyor.
Bahsettiğim gibi henüz denemediyseniz bir an önce mutfağınızda Ofçay Hazine’ye a yer açın 1 defa denemeniz zaten vazgeçilmeziniz olması için yeterli olacaktır :)
Bu içerik http://diyettebasari.blogspot.com.tr/ tarafından hazırlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images