TAVSİYE EVİNDE TEFAL OPTİGRİLL VE TAZE DİREKT İLE #IZGARASEVERLER ETKINLIGI

22:08



Herkese Merhabalar,

Geçtiğimiz Cuma günü, Tavsiye evinde Tefal Optigirll ve Taze Direkt Etleri ile #IzgaraSeverler etkinliğindeydim. Yine çok güzel insanlar ile tanışıp keyifli bir gün geçirdim.  Tavsiye evi ve sofrası biz Tavsiye Melekleri için özenle hazırlanmıştı. Buradan tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Etkinlikten detaylı olarak bahsetmeden önce bu güzel davetlere ve etkinliklere katılabilmek için Tavsiye Melegi nasil olunur ? Detayli yazi linkte mutlaka okumalısınız . lezzetiperest.blogspot.com.tr/2013/12/yoksa-siz-hala-tavsiye-melegi-olmadnz-m.html?m=1

ve ayrıca daha fazla bilgi ve kayıt için,

www.tavsiyeevi.com
www.tavsiyekanali.com


Gelelim bu keyifli günün detaylarına. Bizler sohbet ederken Tavsiye Evinin sofrası çoktan hazır ve MSA dan Chef Hakan Şen ve yardımcısı bizler için Izgaraları ve diger lezzetleri hazırlıyorlardı.


İlk olarak Tefal'in ürün müdürü Arzu hanim bizlere Optigirll' ı anlattı. Bende buradan bilgilerimi sizlere aktarmak isterim.


OptiGrill;  Izgara' yı keyifli, pratik ve zevk haline dönüştürüyor. İçerisinde bulunan akıllı sensör sayesinde, OptiGrill  ızgara ya konulan etin kalınlığını anlıyor ve büyük kalın bir eti bile istediğiniz pişirme tipine göre pişiriyor.  Pişme sonrasında et kurumuyor ve sulu bir şekilde tıpkı restoranlarda servis edilen kalın dilim sulu etler gibi servise hazır hale geliyor. Tefal OptiGrill in üç kademeli pişirme seçeneğini var Az, Orta ve iyi pişmiş. Örneğin Eti ızgara ya aldınız ve Orta pişmeye ayarlarladiniz ve izgaranin kapağını kapadiniz. Optigirill Etiniz hazir olduğunda size sinyal veriyor tek yapmanız eti servis tabağına alıp afiyetle yemek hepsi bu kadar :) ve ayrıca Optigirll buzluktan çıkan eti çözme özelliği var ki bu özellik mutfakta zamanla yarışan bizler için çok önemli ve faydalı bir özellik. Ayrıca Optigirll de ızgara etin yanı sıra tavuk, balık , köfte,  Hamburger, sosisli, Tost yapabilir sebzeleride izgaralayabilisiniz. Daha detaylı bilgi ve Online satın almak için www.tefal.com.tr ye bakabilirsiniz.


Gelelim Taze Direkt'e. tazedirekt.com dan evinizin sebze ihtiyacından bakliyat ve ete kadar bir çok ihtiyacınızı  taze ve direkt olarak rahatlıkla siparis verebilirsiniz. Günümüzde hızla yaygınlaşan bu yeni nesil alışveriş şekli ile artık sebzeleri dalından, Etleri ise özel kesildikten sonra taze ve direkt olarak evinize getirtebilisiniz. Burada ki mantık şu sebze ve meyveler dalından direkt sofranıza geliyor. Yani bir buzlukta depoda yada çuvalda, Bakkalın marketin tezgahinda bekleyip kırk kişinin elinden geçmeden,  Ezilmeden çürümeden direkt sizin mutfağıniza giriyor. Etler ise Balıkesir de ki çiftliklerinde yetişen kuzu ve danaların eti. Hepsi doğal ortamda yetişen sağlıklı ve kontrollü hayvanlar.
Geniş alanlarda serbestce gezerek yetistikleri için çok fazla yağ bağlamıyorlar. Bu yüzden az yağlı tam kıvamında etleri var. Yonca yaprağı ve arpa ile beslendikleri için organik ve doğallar. Taze Direkt suan için İstanbul anadolu yakasına teslimat yapıyor ana 15 subat sonrasında Avrupa yakasına da teslimatları olacak. Teslimat ve süreleri de çok güzel ve sistemli. Özenle paketlenmiş koliniz siparis verdiginiz saate gore ayni gun veya ertesi gün sececeginiz saat diliminde adresinize teslim ediliyor. Taze Direkt' i daha yakından tanımak ve sipariş vermek icin www. tazedirekt.com u ziyaret edebilirsiniz.


Ve son olarak Izgaralarin yanında servis edilen sebzeler ve kabak tatlısı da taze direkt mamulleri ve Tefal Actifry ile pişti. O yüzden hem çok lezzetli ve sağlıklı idi. Bal kabağı tarifini tam olarak alamasamda İnanılmaz lezzetli olan tatlının sadece 1 ölçek Actifry kabı şeker ile pişmiş olması beni şaşırttı. Özellikle sağlık beslenmeye önem veren ve benim gibi diet yapan kişiler için kesinlikle Actifry ve OptiGrill olmalı alınmalı derim.

Taze Direkten biberiye ; )


Buradan hersey için tekrar herkese teşekkür eder hepinize sevgilerimi ve selamlarımı iletirim hoşçakalın :)

You Might Also Like

5 yorum

  1. Ben de tavsiye melegiyim. Çok hoş bir etkinlik olmuş. Her şey her zamanki gibi ince düşünülmüş. :D www.acemiden.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten herzaman ki gibi harika bir etkinlikti. İnşallah bir gün tavsiye evinde karşılaşmak dileğiyle sevgiler :)

      Sil
  2. etkinlikler çok güzel ,ama bu blogun da guzel bır temaya ıhtıyacı var sanırım dılersenız buyrun gultasarim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ilgilenecegim inşallah notumu aldım sevgiler :)

      Sil
    2. Çok teşekkürler ilgilenecegim inşallah notumu aldım sevgiler :)

      Sil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images