Garden İskender Perde Pilavı Tadımı

16:16



Herkese Merhabalar;

Bugün sizler Şişli Osmanbey'de Metro durağına çok yakın mesafede bulunan Garden İskender Keşfimizden bahsedeceğim.






 Garden İskender genel olarak temiz ve menüsünde lezzetli ve çeşitli seçeneklerin bulunduğu ailenizle rahatlıkla yemek yiyebileceğiniz bir Restorant.  Eşim müdavimi olduğu bu mekanda yediği perde pilavını met ede ede sonunda ailecek yemeğe bizi de götürdü :) Anlıyacağınız üzere biz Garden İskender'e özellikle Meşhur Perde Pilavını ve Gavurdağı Salatasını tatmak için gittik. Kesinlikle eşimin met ettiği kadar güzel bir lezzet ile karşılaştık. Perde pilavı siparişimiz üzerine pişirilmeye başlandı. Pişme süresi yaklaşık 20 dk sürdü. Servis edildiğinde sıcacık, taze ve mis gibi tereyağ kokuyordu. İç harcı gayet dolu ve lezzetliydi. Salata da her şeyi ile çok güzeldi. Biz perde pilavının yanına birer dilim tavuk ızgara istedik fakat olmasa da olurdu çünkü kişi başı yarımşar porsiyon perde pilavı gayet doyurucuydu. Meze olarak istediğimiz Humus ve Baba Gannuş ise gayet lezzetliydi. İçecek olarak tercihimiz kola oldu üzerine de taze çay iyi gitti :)

Toplamda 80 TL para ödedik. Lezzet ve servisi genel olarak değerlendirdiğimizde biz ödediğimiz tutarın hakkını aldık her şey çok güzeldi. Yolunuz düşerse yada canınız perde pilav çekerse rotanıza Garden İskender'i ekleyebilirsiniz. İskender yemek içinde ayrıca bir gün mutlaka gideceğiz. Hepinize ağzınızın tadının bozulmayacağı Mutlu günler dileriz :)

  1. Garden İskender
    Telefon:(0212) 247 4577
  2. Adres: Meşrutiyet Mh., 34363 Şişli/İstanbul

You Might Also Like

2 yorum

  1. Yazılarınızı çok sevdim, eşinizin yemek tariflerini de merak ediyorum. Yeni yerler keşfettikçe yazmanız dileğiyle. Bana da beklerim; http://beautywiththeobromine.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz...Eşimden de yakında gelecek tarifler sevgiler :)

      Sil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images