Ev Yapımı Eti Puff

19:43



Herkese Merhabalar sizlere şirinmi şirin bir tarif paylaşmak istiyorum. Bu aralar reklamlarda sıkıntıdan bolca puflyan eti pufu,Türk Kadınları olarak sıkıntısından kurtardık ve onu halis mulis el yapımı... o günden bu güne, o davetten bu davete, O partiden bu partiye giden sosyal bir pufffa çevirdik :)) Ben adını bizim evde ki  pufidiğin adını koydum Ece Puff :))) Ece Puff  görünüş itibari ile çok neşeli olduğu için partilerinize renk katabilir sohbetlerinizi şenlendirebilir ;) Gelelim Ece Puff'un yapımına...


1 Kutu Krem Şanti (TOZ)
6 Paket Hindistan Cevizi ( Tam 3 bardak oluyor)
1 Bardak Süt
2,5 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri
1 Paket Yuvarlak Eti burçak bisküvi
Ve Renkli Pasta süsleri

Öncelikle Kutu Krem Şantinin içinden çıkan 2 Paketide 1 kaba boşaltıyoruz üzerine sütü ekleyip mikser ile çırpmaya başlıyoruz tam kıvam aldıktan sonra kaşık yardımı ile hindistan cevizi ve pudra şekerini ilave edip iyice karıştırdıktan sonra 1 saat buzdolabında dinlendiriyoruz. 1 saatin sonunda çıkardığımız harçtan 1 ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp pasta süsüne buladıktan donra bisküvi üzerine koyuyoruz. Üzerinde yanlarında pasta süsü eksik ise serperek tamamlıyoruz.

Şimdiden Afiyet Olsun...

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images