Yoksa Siz Hala Tavsiye Meleği olmadınız mı ? "Tavsiye Evi"...

12:13

Sevgili bayanlar hazır olun artık hepimiz birer tavsiye meleğiyiz... Sesinizi duyar gibiyim Nasıl mı ? 

Geçtiğimiz günlerde ziyaretçi olarak katıldığım ibs fuarında tanışmaktan büyük bir zevk aldıpım, Tavsiye Evi Melek ekibini bugün sizler ile tanıştıracağım. Tavsiye Evi; Bağdat caddesinde gayet merkezi bir konumda olup her türlü ulaşıma müsait bir lokasyonda dır. Birde Tavsiye kanalımız mevcut ki buradan melek kaydınızı yaptıktan sonra kampanyalardan haberdar olup, Ücretsiz adresinize hediye olarak gönderilen ürünleri deneyebilir ve çevrenize tavsiyelerde bulunabilirsiniz ve ayrıca tavsiye evinde ki özel davet, aktivite ve organizasyonlara ücretsiz olarak katılabilir,  tanışacağınız melekler ile keyifli bir ortamda vakit geçirip, tecrübe ve paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Daha sonrasında deneyimlerinizi çevrenize aktarabilirsiniz.

Özellikle bloggerların iyi içerik oluşturması adına Tavsiye Evi gayet sosyal bir platform. Keşfedin derim ;) Ben kaydımı ibs fuarda gerçekleştirdim ve Tavsiye Meleği oldum. Sizlerde http://www.tavsiyekanali.com/ dan kolayca kayıt olup Tavsiye Meleği olup Melek olmanın avantajlarından ve ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. 

Ben ilk olarak 20 Aralık 2013 tarihinde kızm Layla Ece ile Tavsiye Evinin özel daveti üzerine Melekler ile Yeni yıl  Brunch'ına katıldık. Ekip olarak bizim için muhteşem bir sofra hazırlamışlardı. Tekrar tekrar herşey için teşekkürler ellerinize, emeğinize sağlık :)




Güler yüzlü ve misafirperver bir şekilde ağırlandığımız için sanki evimizde gibi rahattık. Aslında evet orası bizim ikinci evimiz Meleklerin Evi :) Açıkcası konforumuz içinde herşey düşünülmüş olan tavsiye evinde kızımın oyun oynayabileceği bir oyun odasının oluşu hem beni hemde Layla Ece'yi ziyadesi ile mutlu etti. Tüm detaylar özenle seçilmiş ve döşenmiş olan Tavsiye Evinde duvara uygulanan melek kanadı ise biz melekleri mest etti :) Hemen önünde fotoğraflar çekildi ve sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıldı ;)  gidecek olanlar unutmayın sizde çektirin.






 Yarın yine bir organizasyon dolayısı ile  inşallah Tavsiye Evinde olacağım. Ayıptır söylemesi Melekler ile #tavsiyeevinde  saat 14:00-16:00 arası Doğan Kitap Hande Kazanova İle Astroloji burçları ve 2014'ü konuşuyor olacağız ! 

Gelemeyen Melekler üzülmesin:) Live Yayın Linki ; http://ustre.am/18lII Organizasyon sonrası deneyimlerimi yine sizler ile paylaşıyor olacağım.

 O güne kadar Sevgi ile Tavsiye Meleği olarak Kalın :) 


Sevgili Bayanlar;

Tavsiye Evi Kurucusu Renan Tan Tavukçuoğlu'ndan mesajınız var ;)




Merhaba Melekler,
Aramızda kalsın ama kadın olarak dünyaya geldiğim için şükretmediğim tek bir gün bile yok. Anneyim, eşim, evladım, ablayım, işkadınıyım, arkadaşım, dostum ve son olarak da meleğim… Ve bütün bunların hepsine yetişebiliyorum. Tıpkı kanatları olmadan da her yere uçabilen bütün kadınlar gibi…
Evet biz harikayız çünkü kadınız!
Evet harikayız çünkü gücümüzün farkındayız…
Kadınların hayata neler kattıklarına bir bakın ve özgürce tekrarlayın. Dişiyiz, dişliyiz ve dünyayı değiştirebiliriz.
Sahip olduğu güçler, tavsiyeler ve aldığı kararlarla çevresini yönetme gücü konusunda şüphesi olan varsa Einstein’e kulak versin. Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki bilim adamlarından biri olarak kabul edilen Einstein bakın ne diyor:
“Evliliğimizin başında, karımla bütün büyük kararları benim, bütün önemsiz ve küçük kararları ise onun alacağı konusunda bir anlaşma yapmıştık. Şimdi geriye dönüp baktığımda son 40 yıl boyunca evliliğimizde hiç büyük bir kararın alınmamış olması ne kadar düşündürücü…”;)
Biz kadınlar güçlüyüz ve tavsiyelerimizle çevremizdeki her şeyi değiştirebiliriz. Unutmayın, Word of Mouth’u yani ağızdan ağıza pazarlamayı Adem’e o nefis elmayı tavsiye ederek başlatan Havva da bir kadındı. Ve efsaneye bakılırsa milyonlarca yıldan beri olup biten her şeyi bir kadının minik tavsiyesine borçluyuz…
Gücünün ve yapabileceklerinin farkında bir kadın olarak Tavsiye Kanalı’nı kurma hayalimin temelinde işte bu düşünceler yatıyor. Tavsiyeler özellikle de kadınların tavsiyeleri bu kadar değerliyken bunun bir de kanalı olmalı diye düşündüm ve sadece kadınların bir araya geldiği, birbirlerinden destek ve güç aldıkları bir platform yaratmak istedim.
Evet Havva’dan sonra yine bir kadın… Bendeniz :) Bu konuda alçakgönüllü davranmayacağım çünkü Ağızdan Ağıza Pazarlama Metodu’nun Türkiye’de profesyonelce uygulanmaya başlaması da benim girişimlerimle oldu.
İşte Tavsiye Kanalı karşınızda… Burası birbirinden etkileyici Tavsiye Melekleri’nin oluşturduğu bir kadın gücü platformu… İstiyoruz ki hayatınızı kolaylaştıralım, yaşamınıza yeni renkler, yeni heyecanlar katalım… İstiyoruz ki paylaşarak çoğalalım ve tavsiyelerimizin gücüyle değişimi başlatalım…
Reklam ve pazarlama dünyası değişiyor. Facebook, Twitter, bloglar gibi sosyal ağlar ile iletişim arttığından beri tavsiyeler giderek daha çok önem kazanıyor. Çevremizde o kadar çok seçenek var ki hepsini kişisel olarak deneyimleyip en iyiyi bulmak neredeyse imkansız. İnternetteki yorumları okumadan süpermarkete süt almaya dahi çıkmayacağız. İzlediğimiz bir film, yemek yediğimiz köşedeki restoran, saçımızın rengi, rujumuzun tonu, salatamızın sosu… Burada size arkadaş/dost tavsiyesiyle yöneldiğimiz daha 1 milyon örnek sayabilirim.
Tercihlerimizi tavsiyeler belirlerken, daha da önemlisi tavsiyeler hayatımızı değiştirirken bu süreçte neden daha aktif roller almayalım?
Neden başrolde biz olmayalım?
İşte Tavsiye Kanalı, siz Tavsiye Melekleri’nden aldığı güçle bunu başarmayı hedefliyor. Günlük hayatta kullandığımız ürün ve hizmetler hakkındaki kadınca sohbetlerimizi, bayıldıklarımızı, sevdiklerimizi, sevmediklerimizi, nefret ettiklerimizi aslında bütün bir hayatı paylaşalım. Ve öyle bir güç haline gelelim ki tercihlerimizi kendimiz şekillendirelim. Tavsiye Melekleri’nin tercihleri Türkiye’deki kadınların tercihleri olsun. Öyle bir güç olalım ki projelerimiz, kampanyalarımızla Türkiye’yi sallayalım. Ve bütün bunların hepsini siz Tavsiye Melekleri’nin günlük hayatlarında her zaman yaptıkları minik tavsiyelerle başaralım.
Evet, Tavsiye Meleği, iyi ki bizimle buradasın!
Senin gücün ve katkılarınla Tavsiye Kanalı’nın etkisi tüm Türkiye’yi saracak. Değerli tavsiyelerini bekliyoruz…

Renan Tan Tavukçuoğlu

Tavsiye Evi Soyal Medya Hesapları

http://www.tavsiyekanali.com/
https://www.facebook.com/TavsiyeEvi?fref=ts
https://twitter.com/tavsiyeevi
http://instagram.com/tavsiyeevi












You Might Also Like

1 yorum

  1. Ne kadar güzel anlatmışsın:) Kalemine sağlık! Tavsiye Evi Tavsiye Meleklerinin evi, hep beraber harika paylaşımlarda bulunacağız:)

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images