Yılbaşı Yeme-İçme Önerileri Ve Tarifleri

04:35

2014'ü karşılayacağımız yılbaşı gecesine sayılı günler kaldı. Hediye telaşı, ne giysem telaşı derken yeni konumuz, O gün ailemiz ve misafirlerimiz için nasıl bir menü oluştursam? Neler ikram etsem ? üzerine. İşte bu noktada bende sizlere iştahınızı kabartıcak, Yılbaşı gecenizi lezzetlendirecek bir kaç öneride bulunacağım. 

İlk olarak yoğun çalışan veya küçük bebeği ve çoçuklarının yoğun temposundan  yemek hazırlmaya vakti olmayan yada ben o gün eğlence modunda olmak istiyorum birşeyler hazırlamak ile uğraşmak yerine kendime vakit ayıracağım diyip aynı zamanda da güzel ve şık sunumlar yapmak isteyenler için önerilerim gelsin :)


Yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı Hindi ile başlayalım. Pişirmesi epeyce zahmetli ve uzun süren yılbaşı hindinizi dilerseniz eğer tek tıkla http://www.bonubon.com/istanbul dan sipariş verebilirsiniz. Bonubon'dan sizin için tercihim Kanyon Konyalı Lokantasının Hindi Sarma veya Dolması oldu.


Üstelik  Bonubona özel fırsattan yararlanıp Yılbaşınıza özel 7 kişilik Hindi Sarma veya 10 Kişilik Hindi Dolmayı 6 taksit seçeneği ile sipariş verebilirsiniz. Detaylı bilgi ve sipariş için  http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/kanyon-konyali-lokantasi-hindi-sarma-dolmasi





Ve ayrıca bu lezzetli Hindi'nin yanında ne içilir diye düşünenlere benim tercihim içeriğinde ki Nar bereketinin yeni yılınızı sarması için Arizona Iced Tea Pomegranate oldu. Şimdiden Afiyet olsun :)




Malum yılbaşı gecesinin en tercih edilenlerinin başında yılbaşı sepetleri gelir. Bir çok marketten satın alabileceğiniz ekonomik ve orta düzeyde tercihlerin olmasının yanında daha özel ve gurme lezetlerin bulunduğu  sepetlerde mevcut. Özel ve şık bir yılbaşı sepeti arıyorsanız sizin için benim tercihim Marie Antoinette Cahocolatier'de St. Pierre veya St. Michel sepetleri olacak.


Sepetin İçinde : Kitap Kutuda Roche, Noel Baba Kafa Dekor, Kavanozda Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum, Kahverengi Çam Mum, Dekoratif Çam Ağacı, Noel Baba Poşetinde Çikolatalı Draje, Yılbaşı Hasır Sepet, Yılbaşı Süsleri. El yapımı çikolatalarıyla trend yaratan Marie Antoinette Chocolatier, özel çeşitleriyle yeni yılda da başınızı döndürecek. Detaylı bilgi ve sipariş için http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/marie-antoinette-chocolatier-yilbasi-sepeti

Yeni yıl Pastaları, Kurabiyeleri ve Cupcake'leri ise yılbaşı partilerinin vazgeçilmez trendleri arasında. Yılbaşı kutlaması için özel tasarlattıracağınız pastanızı yeni yılın ilk dakikalarında sevdikleriniz ile kesip, 2014 yılının gelişini kutlayabilir, Cupcake ve kurabiyeleri ise dilerseniz eğer hem ikram edip hemde gelen misafirlere özel ambalajlarında yeni yıl hediyesi olarak sunabilirsiniz.
Bu konuda da sizler için benim tercihim Mutlu Dükkan oldu.



MUTLU DÜKKAN - Zeynep Yümlü
Sipariş Ve Bilgi İçin
http://www.mutludukkan.com


Gecenin ilerleyen dakikalarında keyfinize keyif katmak ve içinizi ısıtacak bir çay yudumlamak istiyorsanız, Benim tercihim sizin için Çay Dükkanı'ndan yılbaşına özel  Saint Martin Christmas Tea (Yılbaşı Çayı). Diğer Alternatifleri www.caydukkani.com da bulabilirsiniz.


  • Metal çay saklama kutusunda 50 gram Christmas Tea (Yılbaşı Çayı)
  • Özel kutusunda stoneware kupa (Sultanahmet & Ayasofya)
  • Özel süslemeler (Yılbaşı çorabı, yılbaşı çanı ve kırmızı kurdale)
  • I LOVE TEA baskılı özel Çay Dükkanı kraft çantası
Detaylı Bilgi ve Sipariş İçin http://www.caydukkani.com/yilbasi-sepeti-4-orta-boy-kahverengi.html






Gelelim Evde Kendim Hazırlayabilirim diyenelere :)

Ve karşınızda davet sofralarınızı lezzetli tarifleri ile taçlandıran http://www.oyascuisine.com/ dan  Sizin için yılbaşı sofranıza özel seçtiğim Oya hanımın tarifleri. Çok lezetli görünüyorlar. Tarifleri yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun :)












Yılbaşı Hindisi
Meyve Konyaklı Yeni Yıl Keki


Yılbaşı gecenizin hayal ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. 2014 yılı hepimize sağlık,mutluluk,başarı ve barış getirsin ve tüm dileklerimiz kabul olsun :) Sevgiyle Kalın...


You Might Also Like

6 yorum

  1. Çok faydalı bir yazı olmuş hepimiz için. Çok teşekkürler sevgili Zehra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana çok çok teşekkür ederim Oya hanımcım :)

      Sil
  2. Ben de yazı yolladım,seninki onaylandı mı Zehracığım?

    YanıtlaSil
  3. Canım henüz bir cevap yok sana geldi mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da henüz cevap yok, seçilsek süper olur valla :) gideriz beraber..

      Sil
    2. kesinlikle valla inşallah seçiliriz yine hep beraber oluruz :)

      Sil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images