#İçerikAşkına Bumerang Ödüllerini Kimler Kazandı ? İyi İçerik Atölyesinde Neler Konuşuldu ?

14:53



Geçtiğimiz perşembe igaranti sponsorluğunda Bumerang Ödülleri Babylon'da yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu. Türkiye'de blog oscarları olarak kabul edilen bumerang ödüllerine bu sene 1700'ün üstünde blog ve internet sitesi başvurdu.
 
3'üncü Bumerang Ödülleri'nin kazanan isimleri : 

En Tarz Blog kategorisinin birincisi http: //www.kafkaokur.com ödülünü Hürriyet Sosyal Medya Editörü Şermin Terzi'den aldı.

En Çalışkan Blog kategorisinde kategori birincisi www.bencetatil.com ödülünü Hürriyet Web Koordinatörü Bülent Mumay'dan aldı.

En Bilge Forum kategorisinde kategori birincisi www.maxigame.org/forum ödülünü Hürriyet Reklam Direktörü Gönül Birkiye 'den aldı

En İyi Yerel Site kategorisinde kategori birincisi www.29saat.com ödülünü Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan'dan aldı.

iGaranti En Sosyal Blog kategorisinde birincisi www.aristolog.com ödülünü Garanti Direkt Bankacılık Yöneticisi Işık İlhan'dan aldı

En Uzman Blog kategorisinde kategori birincisi www.sirtcantalilar.com ödülünü Hürriyet Dijital Pazarlama Çözümleri Koordinatörü Haymi Behar'dan aldı.

Jüri Özel Ödülü kategorisinde http: //www.dijitalcanavar.com ödülünü Hürriyet İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dalman'dan aldı.

Ödül Töreni Sonrasında tüm davetliler ve tabiki ben önce Amariszi Sonrasında da Bedük ile eğlencenin tadını çıkardık


 


Henüz yolun başında bir blogger olarak bu sene ödül törenine misafir olarak iştirak ettim inşallah önümüzde ki yıl kendimi alanımda geliştirip aday olarak katılmak nasip olur. Ödül töreninde yapılan süpriz açıklama açıkcası bende dahil herkesi heycanlandırdı. Seneye birinci olan blogger'ın tam bir yıl hürriyette yazar olacağı açıklandı. Çok heycan verici öyle değil mi?     Birde benden blogger ortamlarına girecek arkadaşlarıma tavsiye bu işi geliştirmek ve profesyonel olarak devam ettirmek istiyorsanız mutlaka kendinize özel bir blog kartviziti yaptırın ve yanınızda taşıyın. Böylelikle unutulmaz akılda kalırsınız. Tanıştığınız insanlara mutlaka kartvizit alışverişi yapın ki iltişim bağlarınız kuvvetli olsun :) Blogger demek çevre demek, iletişim demek, sosyallik demek...demekte....demek :)
İyi içerik Atölyesinden sonra bütün makjım aktığından dolayı bende Beyoğlu MAC PRO dan MakeUp Artist Selahattin'in yanına uğradım. Kendisinin uyguladığı profesyonel makjaj sayesinde Babyloon gecesi için hem tazelendim hemde gecenin enerjisini yakaladım :) Kendisine tekrar teşekkür ederim...


Buarada Ödül Töreni Davetiyemi Boomerang'ın Instagram hesabında yaptığı yarışma ile kazandım. O yüzden buradan Sevgili Bumrang ekibine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca Atölyede ve Babyloon'da birlikte vakit geçirdiğimiz Sevgili Blogger dostlarıma selamlarımı yollar kendileriyle tanıştığım için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.



 ATÖLYE'DEN NOTLAR

Hepimiz Teşhir'ciyiz :)
 Sosyal Medyada Kişisel Marka Yönetimi konulu panelde konuşmacı olan Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ayşe Arman, 15 yıl önce ‘Ayşe’nin gözlüğü’nü yazmaya başladığında kendisini ‘teşhirci’ olmakla suçladıklarını söyledi ve ekledi, Ozaman “Bugün geldiğimiz noktada hepimiz ‘teşhir’ciyiz.


Blogger’lar efendisiz samuraylar gibi
Komedyen ve radyo programcısı Ceyhun Yılmaz,  ‘Geleneksel Medyanın Sosyal Medyaya Entegrasyonu’ konu başlıklı bir konuşmasında, Türkiye’nin internete diğer teknolojilere oranla daha hızlı kavuştuğunu hatırlattı ve ilk internete bağlandığı dönemleri anlatarak günümüz teknolojileriyle kıyaslama yaptı. Blog yazarlarına konusuna da değinen Yılmaz’ın, “Bloggerlar, efendisi olmayan samuraylar gibidir” sözü dikkat çekenler arasında yer aldı.

 Boomands Gemel Müdürü Onur Kabadayı konuşmasında, 2013'te Berlin'de ofis açarak dünyanın 5 ülkesinde yer alan Boomands ayrıca bu yıl Bild ve Telgrap'ı medya partneri olarak ekledi. Böylece, Avrupa'nın en büyükleri arasına girdi diye belirtti

Tekrar Görüşmek Üzere...





You Might Also Like

1 yorum

  1. Çok teşekkür ederim hemen geliyorum bloğunuza sevgiler benden :)

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images