Buzlu Çay Pazarının Trend Yaratan Markası AriZona Iced Tea Türkiye'de !

14:21

Bugün sizleri billdiğiniz tüm soğuk çayları unutturacak, Yeni bir lezzet ile tanıştıracağım. AriZona Iced Tea... Kesinlikle favoriniz olacak olan bu buzlu çayı içip bitirdiğinizde, Şişesini atmaya kıyamayacak ve onun için evinizin baş köşesinde bir yer ayarlıyacaksınız... Belkide çalışma masanızın yeni sahibi bu özel tasarım şişelerden biri olacak. Benden söylemesi şimdiden uyarayım vazgeçemeyeceksiniz :)

Çay sever bir millet olarak uzun zamanıdr soğuk çay kültürüne aşinayız. Hatta soğuk çayların tiryakisi olan bir sürü insan tanıyorum. Örneğin ben içeriğinin asitsiz oluşundan dolayı genellikle soğuk içecek tercihlerimi, Soğuk çaydan yana kullanırım fakat kullanırken; Doğal olmayışları ve katkı maddesi içerebildikleri düşüncesi canımı hep sıkmıştır. Taki Arizona Iced Tea ile tanışana kadar. Hadi hep birlikte Arizona Iced Tea'yi tanıyalım.

 Buzlu Çay Pazarının Trend  Yaratan Markası AriZona Iced Tea Türkiye'de !


Amerika'nın %42' lik pazar payı ile en büyük buzlu çay markası AriZona Iced Tea Türkiye'de. Türkiye dağıtımını Dmc Group ile yapacak olan Arizona, Raflarda yerini almaya başladı. Türkiye'de son on yılda hacmi 12 kat büyüyen buzlu çay kategorisinin dev oyuncusu olan AriZona Iced Tea,
Şeftalili, Limonlu, Narlı, Ginsengli ballı yeşil çay, Siyah çaylı limonata ve Beyaz çay olmak üzere farklı çeşitleri bulunmaktadır. 

Arizona Iced Tea, Lezzetli olduğu kadar Sağlıklıda ! 

En iyi beyaz, Yeşil ve Siyah çay yapraklarından üretilen aromasında antitoxi'dan özelliği, fruktoz ve glukoz içermeyen içeriği, gerçek meyvelerden oluşan mükemmel bir lezzete sahip olan AriZona Iced Tea ile İlk defa bir ilki daha yaşayarak, Çayınızı ister soğuk isterseniz ısıtarak tüketebilirsiniz. Arizona Iced Tea ile yazın serinletir, Kışın içinizi ısıtır ! Soğuk çayınızı rahatlıkla mikrodalga fırında ısıtıp sıcak olarak tüketebilirsiniz.


Ödüllü Ambalaj Tasarımı !

Lezzetli ve sağlıklı olduğu kadar ambalaj tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken  ArizZona Iced Tea, Dünyada ise ödüllü ambalajlarıyla tanınıyor. Sloganları "trendi takip edenlerden değil, trendi yaratan olmak"
Bana kalırsa Arizona ülkemizde hem lezzeti hem de şişe ve kutu tasarımları ile kendinden oldukça söz ettireceğe benziyor. Egzotik meyve görselleri ve desenleriyle süslü kutuların albenisiyle alışıla gelmiş tasarımların bir adım önünde durmayı başarıyor.


 AriZona Iced Tea'yi nerelerde bulabiliriz ?

Arizona Iced Tea Türkiye pazarında, Tesco Kipa Marketleri, Shell Benzin İstasyonları Merkezi Satın Alma, Shyaya Group (Pink Berry), Marriot Oteller, Golden Savoy, Deab&Deluca, Namlı Gurme, Gourmer Garage, Doqa Kahve Zinciri, İstanbul, Eskişehir, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli bölge bayilik ve Türkiye genelinde 465 benzin istasyonu marketi, bir çok noktada yer almaktadır.
Bluberry White Tea, Pomegranate Green Tea, Green Tea with Gingsen&Honey  Iced Tea'leri Türkiye Pazarında 473 ml Cam şişe ve 355 ml lim kutularda temin edebilirsiniz. Ayrıca formuna dikkat edenler Green Tea Zero'yu mutlaka deneyin derim...


www.arizonaicedteaturkiye.com


https://tr.foursquare.com/arizonaiceteatr

You Might Also Like

3 yorum

  1. Yaaa cok guzel gorunuyolar bende hemen denemek istiyorum. Ice tea hastasiyim ve aynen icindeki katki maddeleri yuzunden birakmak zorunda kaldim ki bu cok zor oldu cunku bagimlilik yapmisti. Ama bunlari gorunce tekrar bagimli olmak istiyor insan:)

    YanıtlaSil
  2. Zehra hanımcım merhaba. Bumerang ödül töreninde tanışmıştık. Bloğumda o güne dair paylaşımımı yaptım. İncelemek isterseniz buyrun. :)

    Sitenizi ziyaret etmek istedim. Çok hoş bir site. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Yağmur hanımcım. Bende bloğunuzu ziyaret ettim emeğinize sağlık herşey çok güzel olmuş...Sevgiyle Kalın :)

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images