Hakkında

11:53


         Ben;  Zehra 1984 doğumlu, 8 yıllık evli, İşletme mezunuyum. Öğrencilik hayatımdan beri çalışıyorum. Parekende sektöründe Marka Mağazacılık alanın da Mağaza Müdürlüğü yaptım. Son 2 Yıldır Çalışmıyorum çünkü dünyalar güzeli kızım ile hayatımın en güzel günlerini geçiriyorum... Kızım şuan da 1,5 yaşında ve hayatımın tüm ritmine ayak uydurmuş durumda tabiki bende onun...Birlikte hayatın rutinini, eğlencesini ve öğrenmemiz gerekenleri birlikte öğreniyoruz. Ve tabiki tüm yenilikleri birlikte keşfediyoruz. Kızıma özel yemek tarifleri hazırlamak ise işin en zevkli yanı çünkü o çoğu lezzetleri ilk defa tadıyor ve onun yerken ki mutluluğu ve çıkardığı memnuniyet sesleri dünyanın en güzel şeyi . Yemek yapmaktan sevdiklerime taddırmaktan büyük bir zevk duyuyorum çünkü yemek yapmak benim için herzaman hayatı canlı tutmak ve yakalanan her lezzetle ,yaşanılan her saniyeyi muhteşem kılmaktan oluşur. Müzik dinlemekten çok hoşlanırım. Bu beni her zaman daha canlı tutar... Buarada tam bir fotoğraf tutkunuyum...Gözüme hoş gelen  her ayrıntıyı kendi objektifimden yansıtmayı severim ve tabiki paylaşmayı da. Kahvekolik değilim dir fakat severim, tarif yazarken ve çektiğim fotoğrafları hazırlarken genelde bir fincan kahve eşlik eder... Çikolata severim hatta kolik denilebilir...Beni mutlu ediyor sanırım suçlu endorfine ! Seyahat etmeyi yeni yerler yeni mekanlar keşfetmeyi severim ve bunları aktarmayı. Hayallarimin arasında gitmeyi planladığım dünyanın diğer ucunda bir ada bile var :) Tarih ile ilgiliyimdir tarihi belgeseller ve mekanları severim. Sanat sever olduğumda söylenebilir. Salt Beyoğlunda ki sanat günlerini kaçırmam.Kitap okumayı severim...Lafta değil genelde biri biter bir diğeri başlar... En sevdiğim yazarlar arasın da Amin Maalouf ve Paulo Coelho var...Ve Simyacı kimselere vermeye kıyamadığım kitapların en başında gelir. Kısacası ben hayatın ritmini yakalayıp kendi müziğimi oluşturduğumu düşünüyorum...benim müziğimde kızım...eşim... yemek yapmak...fotoğraf çekmek..seyahat etmek...öğrenmek...keşfetmek...araştırmak...paylaşmak...yazmak ve aktarmak var... Ben Müziğimin sesini duyabiliyorum ya siz ? :)

You Might Also Like

4 yorum

  1. hoş geldiniz ve elinizin lezzeti daim olsun
    sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nurten hanım... Sevgiler benden :)

      Sil
  2. Zehracım ne güzel anlatmışsın kendini, tanışır tanışmaz sendeki o ışığı görmemek mümkün değildi zaten. Hep böyle canlı, sevecen ve güleç kal. Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Oya hanımcım. Sizde çok farkıl ve özel bir insansınız sizin gibi güzel ve tatlı bir hanımefendiyi tanıdığıma çok mutlu oldum.Sevgiyle Kalın...

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images